Fun, Flow & Fulfilment

Hoe je carrière met beide handen aan te pakken en

het weer Leuk en Spannend te maken

-dit keer hoe jij het wilt!

Coaching voor leidinggevenden

Fun, Flow & Fulfilment: coaching voor leidinggevenden

Als manager heb je al aardig wat trainingen gevolgd. Coaching voor managers is echt niet nieuw voor je en je hebt al van alles geleerd over je managementvaardigheden, je kwaliteiten en je verantwoordelijkheden. Inmiddels weet je wel hoe het allemaal moet. Je geeft leiding aan een team en alles loopt lekker.

Maar dan maak je kans op promotie. Geweldig, want je wilt graag hogerop. Maar het is ook spannend. Want je zou dan de manager worden van je collega’s, die óók managers zijn. Collega’s voor wie je ontzag hebt, want ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Wat als je inderdaad hun leidinggevende wordt? De onzekerheid slaat toe. Kan je dat wel? En accepteren ze je wel als hun manager? Vorige week stonden jullie bij de koffieautomaat nog samen te klagen over de baas. Staan ze straks dan ook te klagen over jou?

Zoek je een managementcoach die je hierbij helpt?

 • Je wilt hogerop, maar ligt wakker van het idee dat je je huidige collega’s moet managen.
 • Je denkt erover om te solliciteren naar een goede functie bij een ander bedrijf, maar twijfelt aan jezelf.
 • Je voelt de druk bij jezelf oplopen zodra er een promotie in zicht komt.
 • Je hebt al promoties of een andere baan laten lopen omdat je het te spannend vindt.
 • Je twijfelt aan je managementcapaciteiten.
 • Je gaat steeds harder werken om jezelf te bewijzen.
 • Je ziet ertegenop om hogerop te gaan omdat het vooral een mannenwereldje is.
 • Je wilt meer skills als peoplemanager.
 • Je wilt je persoonlijk leiderschap ontwikkelen, maar vind je maar geen goed traject dat bij je past.

 

Coaching voor vrouwelijke managers

Coaching voor vrouwelijke leidinggevenden

Hoe lekker is het als je wat extra ondersteuning krijgt bij deze volgende stap in je carrière? En als je precies weet hoe je je staande houdt als vrouw aan de top? In je eentje alles voor elkaar zien te krijgen is namelijk lastiger dan je denkt. En het is ook niet bepaald leuk. Met mijn coachtraject voor vrouwelijke managers krijg je precies de hulp die jij nodig hebt, zodat je het maximale uit jezelf haalt en je vol zelfvertrouwen en met veel praktische tools naar het volgende level in je carrière gaat.

coaching voor managers

Wie ik ben?

Hi, ik ben Els. En ik weet als geen ander: hoe meer senior je bent, hoe moeilijker een stapje hogerop wordt. En managers aansturen is heel wat anders dan een team leiden.

Daar komt nog bij dat wij vrouwen de neiging hebben om onszelf tegen te houden. We vragen ons af of we het wel kunnen, terwijl die mannelijke collega zijn promotie gewoon opeist en denkt: het zal allemaal wel gaan lukken. Dus: hoe hoger je gaat in een organisatie, hoe minder vrouwen je ziet. En dat kan toch niet de bedoeling zijn?

Met mijn vele jaren ervaring als manager en directeur bij grote bedrijven – zowel in Nederland als in het buitenland –  en nu als coach, weet ik precies waar je tegenaan loopt. Daarom help ik je om écht te geloven in jezelf en vol zelfvertrouwen die volgende stap te maken in je carrière.

“To this day if I’m faced with a tricky management situation, I ask myself: ‘What would Els do?’”

Liz Smith

Own je vrouwelijk leiderschap en word een echte peoplemanager

Hou jezelf niet langer tegen en omarm je vrouwelijk leiderschap. Je bent namelijk wél goed genoeg. Jij verdient succes en vertrouwen in jezelf. Hier gaan we samen aan werken in mijn coachprogramma ‘Don’t be afraid to be great’. En dat levert je heel wat op:

 

 • Je voelt je zelfverzekerd als manager.
 • Je gaat vol zelfvertrouwen het gesprek aan met anderen.
 • Je deinst niet langer terug voor een promotie.
 • Je weet precies wat je in huis hebt.
 • Je weet wat je wilt bereiken en hoe je daar komt.
 • Je weet hoe je leidinggeeft op een manier die bij jou past.
 • Je gaat goed om met kritiek.
 • Je hebt geen stress meer voor een sollicitatiegesprek.
 • Je voelt je helemaal in je element op je werk.
 • Je bent ook op het thuisfront weer helemaal op je plek, want je hebt geen stress meer op het werk.
 • Je slaapt weer lekker, want je ligt niet meer te piekeren en te malen.
 • Je geeft gemakkelijk en relaxed jouw grenzen aan: tot hier en niet verder.
 • Je geeft het goede voorbeeld, op je werk, maar vooral ook thuis.

Fun, Flow & Fulfilment: coaching voor vrouwelijke leidinggevenden

Met mijn coachprogramma krijg je een unieke combinatie van coaching en carrièreadvies. Het coachtraject duurt 6 maanden waarin je elke 2 weken een gesprek met me hebt. Deze gesprekken stem ik helemaal af op jou. Op welke gebieden wil je je verder ontwikkelen? Waar heb je wat extra houvast en ondersteuning bij nodig? Wat wil je bereiken? En we gaan een stuk dieper dan de ‘standaard’ managementcoach. Je hebt tenslotte al ervaring als manager en weet wel hoe het werkt. We kijken juist naar jóú en naar de onzekerheden die naar boven komen nu je een nieuwe stap wilt zetten. Waar hou je jezelf tegen? Waar ben je bang voor? Wat wil je écht?

We gaan dus lekker concreet aan de slag met de dingen waar jij tegenaan loopt in je werk als leidinggevende. Zo duiken we diep in je professionele ontwikkeling. We halen jouw beste potentieel naar boven, zodat jij die supergoede peoplemanager wordt. We hebben elke 2 tot 3 weken een coachgeprek, zodat je ook echt de tijd hebt om de dingen die we bespreken toe te passen in je leven. Voor de coachgesprekken mag je naar mijn praktijk in Amsterdam komen, maar het kan natuurlijk ook gewoon via Zoom.

“Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Els en had een gevoel van ‘thuiskomen’ bij haar. Haar positieve aanpak en energie, haar overtuigingskracht en het vertrouwen dat ze had in het hele proces, gaf mij ook vertrouwen.”

Roos

Word een peoplemanager vol zelfvertrouwen

Ontdek je potentieel met mijn coachtraject ‘Fun, Flow & Fulfilment’. In 6 maanden tijd neem je afscheid van zelftwijfel en stress en leer je hoe je je vrouwelijk leiderschap inzet en een geweldige peoplemanager wordt.

Dit coachtraject kun je los volgen, maar het is ook perfect als vervolg op het maandprogramma ‘Setting yourself up for succes, fast!’. In dat programma werken we op een dieper niveau aan je onzekerheden en doorbreken we je negatieve overtuigingen en patronen met Rapid Transformational Therapy. Daarna gaan we verder met het coachtraject ‘Don’t be afraid to be great’. Door beide programma’s te combineren, boek je nog betere resultaten en stoom je jezelf klaar voor een succesvolle carrière.

Fun, Flow & Fulfilment

Complete coaching for managers:

v
6 months of interactive, growth mind stimulating, coaching
v
Every two weeks another step towards making your biggest dreams a reality, so you can achieve ulitmate success and freedom on your terms!
Normally: € 3450 excl. ( = 6 payments of € 575)
Discount price if paid in one go:

€ 2997

The combination program

Setting yourself up for success”  plus “Fun, Flow and Fulfilment

v
We start with the 1-month-program: ‘Setting yourself up for succes, fast!’
v
Then the 6-month follow-up program (yes, SIX!) : ‘Fun, Flow & Fulfilment'
Normally together: € 4230 excl. (= 6 easy payments of €705)
Combination price for both programs if paid in full:

€ 3750

Ben je klaar om het maximale uit je carrière te halen?

Boek gelijk je eerste afspraak, zodat je je zelfvertrouwen en je persoonlijk leiderschap naar het volgende level brengt.

Dit zeggen anderen over mij als leidinggevende

“Werken voor Els (of beter gezegd, werken met Els) was een feest. Els vertrouwde de collega’s met wie ze samenwerkte. Ze had het vermogen om een team te bouwen met specialisten, die ze vrijheid gaf om naar eigen inzicht hun werk te doen. Haar analytisch vermogen was (is) groot. Dat gecombineerd met de eigenschap om in oplossingen te denken, maakte dat we met een klein team heel veel voor elkaar kregen.”

Lydia Tacx

“Els knows all about the practicalities of management and she puts them to excellent use. But her ability to empathize with and include her colleagues is what makes her stand out. She welcomes diverse opinions, actively looks for constructive criticism and takes her own and others’ development seriously. During my time working with Els, I benefited from her wise advice, humor and warmth more than once.”

Liz Smith

Voor wie is deze coaching niet geschikt?

 • Als je geen ervaring hebt als leidinggevende.
 • Als je geen zin hebt om met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn.
 • Als je niet in je eigen onzekerheden wilt duiken.
 • Als je niet ambitieus bent.
 • Als je niet houdt van een no-nonsense aanpak.
 • Als je niet bereid bent om eens lekker aan de slag te gaan.

Ben jij er klaar voor?

Privacy policy (in english)

Terms & Conditions

Hours Mon 9:30 - 18:00 | Tue 9:30 - 18:00 | Wed 09:30 - 18:00 | Thu 14:00 - 22:00 | Fri 14:00 - 22:00