Over RTT

Over Rapid Transformational Therapy

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een revolutionaire vorm van therapie ontwikkeld door de internationaal geprezen schrijfster, spreekster en therapeute Marisa Peer. Zij zag dat veel van haar cliënten een manier zochten om hun gedrag snel en permanent te veranderen. Met 30 jaar aan ervaring op het gebied van therapie en gedragsverandering creëerde zij daarom een vernieuwende methode genaamd Rapid Transformational Therapy. De kracht van deze vorm van therapie is dat het leidt tot snelle en blijvende resultaten. Dit maakt RTT uniek in vergelijking met alle gangbare vormen van therapie. Afhankelijk van de persoon en problematiek zijn er slechts één tot enkele sessies van 90 minuten nodig voor een permanente positieve transformatie. Rapid Transformational Therapy sluit dan ook goed aan bij ons huidige hectische leven waarin het belangrijk is om problemen efficiënt op te lossen.

Hoe werkt Rapid Transformational Therapy?

RTT is een hybride vorm van therapie. Het combineert de meest effectieve onderdelen van hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie. Deze geavanceerde technieken maken gebruik van de kracht van ons onderbewustzijn. Vaker dan we doorhebben wordt ons gedrag beïnvloed door onze eerder ervaringen, en staat dit persoonlijke ontwikkeling en succes in de weg. Rapid Transformational Therapy doorbreekt deze negatieve patronen door eerst de onderliggende oorzaak van het gedrag vast te stellen. Vervolgens wordt een nieuwe betekenis en interpretatie toegekend aan deze achterliggende gebeurtenissen en ervaringen. Zo wordt jouw onderbewustzijn opnieuw geprogrammeerd zodat je weer de beste versie van jezelf kunt zijn.

“I liked Els’ warmth and open style. It always felt like I was talking with an old friend vs. a therapist. She knew what exercises to use or what to say to help me unlock the full experience and realizations.”

Michelle

Een RTT-sessie in praktijk.

Hypnotherapie is een essentieel onderdeel van Rapid Transformational Therapy. De technieken van RTT zijn zeer geavanceerd en maken gebruik van diepe ontspanning, regressie en hypnotische conditionering. Dit stelt je in staat om te kunnen communiceren met je onderbewustzijn. Tijdens de sessie zul je eerst onder hypnose worden gebracht, dit is een prettige en ontspannen staat. Hierna gaan wij samen op zoek naar de gebeurtenissen die onbewust doorwerken in jouw leven. Door het bestaan van deze patronen te herkennen kun je een nieuwe emotionele waarde en interpretatie aan deze ervaringen toekennen. Want het geheim is dat het niet de gebeurtenis zèlf is die een impact op je heeft, maar jouw interpretatie van die gebeurtenis is van groot belang hoe dit je verdere leven beïnvloed. Dus door de interpretatie te veranderen kan je oude patronen doorbreken en afscheid nemen van het ongewenste gedrag. Na een sessie zul je mijn praktijk altijd verlaten met een gevoel van begrip, vrijheid en empowerment. 

RTT Therapist

“Als je bepaalde maskertjes draagt of automatische reacties hebt die je belemmeren om te groeien of door te pakken, heb je veel aan deze therapie. Kijk eerlijk naar jezelf en durf los te laten en te vertrouwen.”

Yvette

Mijn kwalificaties als Rapid Transformational Therapist

N
Gecertificeerd Advanced Rapid Transformational Therapeut
N
Gecertificeerd Rapid Transformational Therapeut
N
Gecertificeerd Clinical Hypnotherapeut
N
Gecertificeerd Hypnotherapeut
N
Lid van CPD Rapid Transformational Therapy
N
Lid van CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten
N
Lid van GAT: Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten

“Els is een warme, positieve en sterke vrouw. Ze doet haar baan met passie en dat merk je ook! Deze therapie maakte het tripje naar Amsterdam zeker waard!”

Roos

Wil je meer weten over mijn werk als RTT-therapeut of coach?

Plan een afspraak, dan bespreken we wat je wilt bereiken en welke mogelijkheden er voor je zijn.

Privacy policy (in english)

Terms & Conditions

Hours Mon 9:30 - 18:00 | Tue 9:30 - 18:00 | Wed 09:30 - 18:00 | Thu 14:00 - 22:00 | Fri 14:00 - 22:00