Rapid Transformational Therapy

Transformeer je leven met Rapid Transformational Therapy

Zit je vast in je werk? Je hebt er geen plezier meer in. Sterker nog, je ziet er vooral tegenop. Zo energiek en zelfverzekerd als je je vroeger voelde over je werk, zo onzeker voel je je nu. Je was altijd zo ambitieus. Dát is ook waarom je zo bent opgeklommen in je carrière. Je werd vaak gevraagd voor een nieuwe baan, een nieuw project of een promotie. Maar nu word je overgeslagen en vraag je je af of je oude succes niet gewoon toeval was. Had je toen gewoon geluk? Leek het maar zo dat je wist wat je aan het doen was? Is dit dan het moment dat je onderuitgaat? Dat iedereen gaat zien dat je eigenlijk helemaal niet goed bent in je werk?

Vraag je je af waarom je je zo voelt? Heb je stress en hang je tegen een burn-out aan omdat je het niet meer ziet zitten op je werk? Of misschien heb je zelfs al een burn-out gehad en voel je je sindsdien niet meer jezelf. Waarom kun je niet terug naar je oude zelf van vóór je burn-out? Je bent goed geholpen toen je thuis zat en je bent weer hersteld. Waarom loop je nu dan vast terwijl je eerder zo lekker bezig was? En wat als je weer een burn-out krijgt? ‘Dat nooit,’ denk je bij jezelf. Dus je doet het kalm aan en je vermijdt risico’s. Maar misschien heb je zelf niet eens door dat je dit doet. Onbewust doe je precies die dingen die je niet helpen. Je bent niet meer die succesvolle manager die je eerst was.

Is dit hoe je leven er nu uitziet?

 • Je hebt carrière gemaakt als manager, maar nu lijkt het alsof niks meer lukt.
 • Je kijkt jaloers naar collega’s die succesvoller zijn dan jij.
 • Je bent bang dat je jezelf in een burn-out werkt.
 • Je hebt al een burn-out gehad en je voelt je nu een schim van jezelf. Je bent bang voor een nieuwe burn-out.
 • Je hebt het gevoel dat je door de mand gaat vallen.
 • Je vergelijkt jezelf steeds met je collega’s.
 • Je probeert je baas te vermijden.
 • Je trekt je terug en hebt weinig contact met collega’s.
 • Je durft je mening niet meer te geven.
 • Je bent van baan veranderd, maar dezelfde problemen steken weer de kop op.
 • Thuis ben je snauwerig en kortaf.
 • Je merkt dat je vooral veel klaagt.
 • Je weet niet wat je wilt met je leven en je carrière.
 • Je hebt het gevoel dat je er niet toe doet.
 • Het gevoel van succes dat je vroeger had, is in geen velden of wegen te bekennen.
 • Je herkent jezelf niet meer, want vroeger was je niet zo.
Rapid Transformational Therapy Amsterdam

Vastzitten in je werk door het imposter syndroom

Ik begrijp precies hoe het is, want ik voelde me ook zo. Na mijn burn-out kreeg ik last van het imposter syndroom. Ik had een succesvolle carrière als manager en daarna als directeur, maar toch voelde het alsof het nep was. Het leek een kwestie van tijd tot anderen merkten dat ik helemaal niet zo goed was in wat ik deed. Ondertussen werkte ik extra hard om te voorkomen dat dat ontdekt werd, maar dit loste helemaal niks op. Eigenlijk werd het alleen maar erger.

Ik kwam helemaal vast te zitten. Het plezier in mijn werk was weg, ik was erg onzeker en ik liet me onder de tafel praten. Ik wisselde in korte tijd een paar keer van baan in de hoop dat ik ergens anders beter op mijn plek was. Maar ik werd juist steeds onzekerder. Ik liep namelijk steeds tegen dezelfde problemen aan. Lag het dan echt aan mij? Was ik gewoon niet geschikt om manager of directeur te zijn? Gek is dat, hoe ik al die succesvolle jaren die ik achter de rug had niet meer serieus nam en alleen nog maar twijfelde aan mezelf. Ik voelde me een failure.

Met Rapid Transformational Therapy (RTT) zet jij de eerste stap naar je nieuwe leven

Weet dat failure altijd een opstapje is naar succes. En ook jíj verdient dat succes. De enige die je tegenhoudt, ben jijzelf. En dat is mooi, want dat betekent dat de oplossing ook in jezelf ligt. En ik help je om die te vinden. Ik gun het je namelijk dat jij verder komt in je carrière. Dat je weet wat je wilt en kunt. En dat je niet die toffe promotie misloopt omdat je zo aan jezelf twijfelt, waarna die (mannelijke) collega er weer mee vandoor gaat.

Dus stel je eens voor: hoe zou je leven eruitzien als je weer lekker in je vel zat? Als je je oude zelfvertrouwen weer terug had van vóór je burn-out? Als je je zelfs nóg beter voelde dan toen? Als je je niet meer constant vergelijkt met anderen, maar alleen met je oude zelf? Dan zit je in de flow. Je ziet je eigen groei en bent trots op jezelf. En je ziet mogelijkheden in plaats van bezwaren. Je weet welke kant je op wilt met je leven. Je weet dat je alle opties benut die er zijn en je gelooft in jezelf. En dat bereik je met Rapid Transformational Therapy:

 

 • Je hebt veel zelfvertrouwen op je werk.
 • Je gelooft in jezelf en in je capaciteiten als manager.
 • Je hebt weer plezier in je huidige werk of ontdekt juist wat je droombaan is.
 • Je geniet van het leven.
 • Je hebt het gevoel dat je op je plek zit.
 • Je zit vol energie.
 • Je ontdekt wat je wilt in het leven en welke route je daarvoor moet nemen.
 • Je voelt je weer succesvol.

“The old internal stories that were keeping me in negative patterns have been broken. I feel free from my past which was holding me back from truly being myself and living my best life. I feel like those old stories will no longer affect me.”

Michelle

Ervaar échte verandering met Rapid Transformational Therapy

Je kan nog zoveel zelfhulpboeken lezen, coaching krijgen via je werk en hulp krijgen bij je burn-out, maar als je de werkelijke oorzaak van je onzekerheid niet aanpakt, zal verandering nooit blijvend zijn. Believe me, ik heb het allemaal geprobeerd. En daarom weet ik dat Rapid Transformational Therapy (RTT) zo goed werkt. Het maakt gebruik van de beste principes van hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie, waardoor we heel snel tot de kern van jouw probleem komen.

Maar waarom is RTT dan zo transformerend in zo’n korte tijd? Dat komt doordat het je toegang geeft tot je onderbewustzijn. En daar zit alle informatie die je nodig hebt. Door middel van hypnotherapie achterhalen we samen waarom jij vastzit. Wat zijn jouw belemmerende overtuigingen? Wanneer zijn ze ontstaan? En waarom? Dit leidt ons vrijwel altijd terug naar je kindertijd, waar een negatief patroon ontstaan is dat je door je hele leven heen meeneemt. Onder hypnose – nee, dat is echt niet eng – zie je precies welke patronen dat zijn. En belangrijker: samen doorbreken we ze en buigen we ze om naar een nieuw, positief patroon. Eigenlijk herprogrammeren we je brein. Daardoor ontdek je dat je weer in jezelf kunt geloven. En je hebt hiervoor ook nog eens veel minder tijd nodig dan met andere therapieën. Want met mijn intensieve 1-op-1-programma ‘Setting yourself up for success, fast!’ merk je al binnen een maand een enorm verschil in hoe je je voelt en gedraagt:

 

 • Je bruist van de energie.
 • Je hebt afscheid genomen van oude pijn die je altijd met je meedroeg.
 • Er is een last van je schouders gevallen, waardoor je letterlijk rechterop staat.
 • Je voelt je vrijer.
 • Je ervaart helderheid.
 • Je ademt makkelijker.
 • Je voelt weer enthousiasme.
 • Je hebt het gevoel dat je weer meedoet aan het leven.
 • Je trekt weer dingen naar je toe.
 • Je durft het voortouw weer te nemen.
 • Je krijgt mensen in je team met je mee, terwijl dat eerst niet lukte.
 • Je weet precies waar je naartoe wilt en hoe je daar moet komen.
 • Je voelt je nog beter dan vóór je burn-out.

“Na mijn sessie voelde ik me zoveel lichter! Het is als het afleggen van een zware rugzak die ik het grootste deel van mijn leven heb gedragen. Door de sessie met Els heb ik een beter begrip gekregen van de wortels van mijn probleem en kreeg ik de tools om dit op een gezonde manier aan te pakken.”

Merel

Rapid Transformational Therapy: zo pakken we het aan

Mijn 1-op-1-programma duurt een maand. Je gaat intensief aan de slag waardoor je in korte tijd afrekent met je onzekerheid. Hiervoor beginnen we met een pre-consult via Zoom. In dit gesprek van een half uur gaan we in op de problemen die je ervaart. We bespreken ook wat je wilt bereiken met RTT.

Daarna plannen we de RTT-sessie. Hiervoor mag je naar mijn praktijk in Amsterdam komen, maar als je ver weg woont, kan dit ook gewoon via Zoom. De sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Met hypnotherapie gaan we op zoek naar de oorzaak van je probleem. We werken met verschillende technieken waarmee we die oorzaak doorbreken. Daarna gaan we naar het leukste deel: we vervangen je negatieve patroon door een patroon dat wél werkt. Dit deel van de sessie nemen we op en het audiobestand krijg je mee naar huis. Dit luister je 3 weken lang elke dag. Na de sessie merk je gelijk al verschil, maar door de opname elke dag te luisteren leg je het nieuwe patroon vast in je brein waardoor het steeds sterker wordt. Naar de opname luisteren is echt een genot. Je voelt je er heerlijk positief en rustig door. En je valt er lekker bij in slaap. Veel mensen luisteren de opname ook na die 3 weken nog elke dag omdat het ze zo’n goed en zelfverzekerd gevoel geeft. En steeds ontdekken ze weer iets nieuws.

Na de RTT-sessie hebben we twee coachgesprekken. Het eerste gesprek doen we weer via Zoom. We gaan dan dieper in op het nieuwe patroon, zodat het zich helemaal vasthaakt in je hersenen. Het tweede coachgesprek sluiten we af met de evaluatie – via Zoom of weer bij mij in Amsterdam, jij mag het zeggen. Dit is mijn favoriete gesprek, want we bespreken wat er allemaal veranderd is in je leven door RTT en hoe je je hierbij voelt. Spoiler alert: je zit stralend tegenover me. Ik vind het elke keer weer bijzonder om te zien hoe RTT voor zo’n snelle en grote verandering zorgt.

“If I hadn’t done this program I would have continued to make the same mistakes, repeat patterns and also the old internal stories would have continued to plague me.  I think even months and months of regular therapy would not have allowed me to have the realizations and breakthrough that Els did.”

Michelle

Jouw investering voor succes

Wil jij eindelijk je oude patronen en je oude pijn loslaten? Ben je toe aan werkelijke verandering? Set yourself up for success!

1-op-1-maandprogramma

Setting yourself up for success, fast!

v
Preconsult van een half uur
v
Diepgaande Rapid Transformational Therapy-sessie van 1,5 tot 2 uur
v
Audio-opname voor thuis
v
Coachgesprek
v
Evaluatiegesprek

€ 749

Ben je klaar om voluit te gaan leven?

Ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan, zodat jij je je volle potentieel gaat benutten. Boek gelijk je eerste afspraak, zodat jij je burn-out en onzekerheid definitief achter je laat en weer zin krijgt in het leven.

“Els was direct aan de telefoon zeer betrokken. Veel medeleven, begrip, humor, beschikbaarheid, mensenkennis, levenservaring, echt luisteren, authentiek, en zeer betrouwbaar en professioneel. Ik merk dat Els je echt wil helpen om een mooier en relaxter leven te leren leiden. Dat is haar drive. Ik vind je een prachtig, liefdevol en oprecht mens, Els. Ik ben blij dat je op mijn pad kwam.”

Yvette

“Els is very professional, clear on her explorations and very kind during the whole journey. After years of living with anxiety, having occasional crises, even under prescribed medicine, I now don’t feel the fear of having anxiety anymore. It was truly a life changing therapy for me. Even if I encounter these triggers my reaction to them is different and I do not get on the anxiety looping anymore.”

Sílvia

Voor wie is het RTT-maandprogramma niet geschikt?

 • Als je net je teen in het carrièrewater dipt.
 • Als je wel weet dat er een probleem is, maar niet gemotiveerd bent om het aan te pakken omdat je het stiekem ook nog wel comfortabel vindt.
 • Als je niet ambitieus bent.
 • Als persoonlijke ontwikkeling voor je werk niet jouw ding is.

Nog niet afgehaakt?

Kies voor een geweldige toekomst en ervaar zelf hoe Rapid Transformational Therapy je leven verandert.

Privacy policy (in english)

Terms & Conditions

Hours Mon 9:30 - 18:00 | Tue 9:30 - 18:00 | Wed 09:30 - 18:00 | Thu 14:00 - 22:00 | Fri 14:00 - 22:00