Veelgestelde vragen

Vragen over Rapid Transformational Therapy

Werkt RTT echt?

Ja. Het werkt zelfs héél erg goed. Rapid Transformational Therapy zorgt in korte tijd voor enorme transformaties. Dat komt door de combinatie van hypnotherapie met NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie. Hypnose zorgt ervoor dat je direct werkt met het onderbewustzijn, waar de antwoorden op al je vragen en problemen zijn opgeslagen. Daardoor ervaar je heel snel veranderingen in hoe je je voelt en gedraagt. Ik sta elke keer weer versteld van de transformaties die mijn klanten doormaken.

Hoe werkt hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van zijn die je al meerdere keren per dag in een of andere vorm ervaart in je dagelijkse leven, bijvoorbeeld vlak voor je in slaap valt. Als je lekker lang onder de douche staat en helemaal ontspannen bent, of als je zit te dagdromen in de trein is dat ook een soort hypnose. Deze ontspannen staat van zijn roepen we bewust op als je tijdens je RTT-sessie onder hypnose gaat.

Door de ontspanning die je ervaart tijdens hypnose, is het heel makkelijk om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn. En dat is precies de plek waar je alle informatie bewaart die belangrijk voor je is. Zo kun je bepaalde dingen hebben meegemaakt die je je niet bewust herinnert, maar die nog wel in je onderbewustzijn zitten en nog altijd invloed hebben op hoe je denkt en wat je doet. Als je onder hypnose bent, ontdek je welke gebeurtenissen je onbewust nog altijd meeneemt in je leven, waardoor jij nu bepaalde angsten of onzekerheden ervaart. En het belangrijkste: als je onder hypnose bent, kunnen we ervoor zorgen dat je er afscheid van neemt. We vervangen je oude, negatieve patronen voor nieuwe en positieve patronen die je vooruit helpen in je leven.

Wil je een beeld krijgen van hypnose? Download dan mijn gratis transformatie-audio.

Slaap ik tijdens de sessie?

Nee hoor, je bent gewoon wakker en je bent je helemaal bewust van alles wat er gebeurt tijdens de sessie. Naderhand weet je ook nog precies wat er gebeurd is.

Ben ik onder jouw macht tijdens de hypnose?

Nee, je hebt zelf complete controle. Tegen je zin onder hypnose gebracht worden, is niet mogelijk. Het is volledig jouw ervaring. Ik ben er om je te begeleiden.