Wat klanten zeggen

{

Het gevoel dat ik iemand ben!

            In het verleden heb ik al verschillende dingen geprobeerd (EMDR, gewone therapie, relaxatie,…) maar niks leek mij echt te helpen. Ik hoorde van Marisa Peer en haar Rapid Transformational Therapy (RTT) en was gelijk geïnteresseerd.  De grootste twijfel was voor mij wel het prijskaartje, maar het feit dat ik het in stukken kon betalen heeft de doorslag gegeven! Waarvoor dank Els ;). 
            Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Els en had een gevoel van “thuiskomen” bij haar. Haar positieve aanpak en energie, haar overtuigingskracht en het vertrouwen in het hele proces dat ze had, gaf mij ook vertrouwen in het proces. Tijdens de sessie is er enorm veel emotie uit me gekomen wat ik nog niet echt had ervaren bij een ander soort therapie. Het bracht me echt tot het diepste van mijn emoties en deed goed om dit eruit te kunnen gooien! RTT heeft me vooral rust gebracht in mezelf, ik kan dit moeilijk omschrijven. In het begin had ik niet echt het idee dat er iets veranderde maar bij de evaluatie sessie werd duidelijk dat ik grote stappen had genomen waar ik me toen pas echt bewust van werd. 
            Mijn innerlijke rust heb ik precies gevonden, iets wat ik hiervoor nog nooit had ervaren. Het gevoel dat ik iemand ben, die een stem heeft, de moeite waard is en daarvoor ook voor het eerst voor durft opkomen. Ik zou zonder twijfel Els aanbevelen aan anderen!!!!  Els is een warme, positieve en sterke vrouw. Ze doet haar baan met passie en dat merk je ook! Deze therapie maakte het tripje naar Amsterdam zeker en vast waard! 

Roos, Antwerpen

{

 

In contact komen met onderdrukte emoties

Het is opmerkelijk hoe psychologische problemen een fysiek gewicht kunnen hebben. Na mijn sessie gisteren voel ik me zoveel lichter! Het is als het afleggen van een zware rugzak die ik het grootste deel van mijn leven heb gedragen. Het grootste deel van mijn leven heb ik mijn emoties onderdrukt. Vooral de zogenaamde ‘negatieve’ emoties zoals verdriet mochten niet naar boven komen. Door de sessie met Els heb ik een beter begrip gekregen van de wortels van dit probleem en kreeg ik de tools om dit op een gezonde manier in de toekomst aan te pakken. Ik ervaar het opnemen van de woorden van Els als zeer aangenaam; ze heeft een heel rustgevende stem en elke keer als ik luister is er iets anders dat me opvalt als opmerkelijk, nog een dubbeltje dat valt, een ander facet … Ik kijk erg uit naar de komende weken!

Merel, Amsterdam

{

Stoppen met drinken

Alcohol heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven: ik kom uit een horecafamilie en mijn moeder is alcoholist. Ik was de leuke drinker. Maar na een dramatische gebeurtenis in mijn leven kreeg alcohol voor mij een heel andere rol. Van sociaal drinken tot me helpen om alles te vergeten. Zelfs als ik geen alcohol dronk, was het nog steeds vooral mijn hoofd. Aan de AA: drink vandaag niet! Maar altijd een terugval na een tijdje. Ik hoorde over deze therapie en was meteen geïnteresseerd. Vooral omdat het snel is. Ik ben nogal sceptisch maar met de intakeformule was ik al gelukkig: kort en to the point. Vervolgens het intakegesprek: intensief en warm (vertrouwd). Toen maakte de therapie, de hypnose, me van tevoren ongerust, omdat het voor mij niet gemakkelijk is om de controle op te geven. Maar daar ging ik, onmiddellijk. Ik moet zeggen dat ik in deze therapie stapte met de bedoeling: IK WIL DIT ECHT! En ik hield mezelf niet tegen. Op basis van de drie scènes die ik me onder hypnose heb herinnerd, kreeg ik een duidelijk beeld van mijn alcoholmisbruik en de oorzaak ervan. Het leuke is dat ik niet alleen niet meer drink, de behoefte aan alcohol ook is verdwenen uit mijn systeem (is het al ergens op de wereld 5 uur smiddag?). Zelfs niet als ik langs de wijnplank loop in de supermarkt. Ik luister elke avond naar de opname die gemaakt is tijdens de therapiesessie en het voelt heel aangenaam (rustgevend) aan. Alsof mijn moeder me een verhaal voor het slapen gaan voorleest. Els heeft een heel mooie stem. Je gaat min of meer terug in een vergelijkbare trance als je tijdens de sessie voelde. Een bijkomend voordeel van deze therapie is dat ik, een echte insomniac sinds de dramatische gebeurtenis, nu elke nacht slaap tot halfzes! En dat was niet eens het onderwerp!
Ik beveel Els en RTT-therapie aan iedereen aan, Els oordeelt niet, en dat is al duidelijk tijdens het intakegesprek. En dat maakte het mogelijk voor mij om me zonder problemen aan de therapie over te geven.

Isabel, Amsterdam

{

Omgaan met onenigheid

De hypnotherapiebehandeling door Els was een interessante ervaring. Ik had verwacht dat het misschien moeilijk zou zijn om me te hypnotiseren, dat ik de controle niet snel zou opgeven. Maar het was echt gemakkelijk. Onder hypnose voelde ik me niet onder controle. Ik was erg geconcentreerd en bewust, en dicht bij mijn gevoelens uit het verleden. De sessie deed me beseffen waarom ik een complexe relatie heb met onenigheid. Aan de ene kant kan ik het gemakkelijk oneens zijn met mensen, aan de andere kant, onder bepaalde omstandigheden voel ik me erg onveilig. De hypnotherapie sessie heeft me meer bewust gemaakt van hoe ik de dingen anders aankan en dat zal me helpen met mijn werk. 

Annemarie, Haarlem

{

Veilig voelen om jezelf te zijn

Wat huiverig ga ik zitten in de stoel bij Els. Ik laat me wegvoeren aan de hand van haar aanwijzingen en voel me relaxed en ontspannen. Els geeft me het vertrouwen dat wat er ook gaat komen, dat dit okay is. Samen kijken we naar een paar situaties uit mijn jeugd. Situaties die me dusdanig hebben beïnvloed dat ik mijn patronen heb aangepast. Situaties die ervoor hebben gezorgd dat ik hierna keuzes maakte die misschien helemaal niet zo goed bij mij pasten. Door dit inzicht kan ik het vanaf vandaag anders gaan doen. Ik ben heel benieuwd wat nieuwe keuzes me gaan brengen en hoe dit mijn leven zal gaan beïnvloeden.

Susan, Amstelveen

{

Minder afhankelijk van pijnstillers voor mijn rugpijn

Els was echt geweldig en gaf me een prachtige sessie met betrekking tot rugpijn. Ik ben zo blij dat de pijn minder is en dat ik minder medicijnen kan nemen dan daarvoor. Dit is precies wat ik wilde bereiken. Onze pre- en postdiscussies waren zowel bemoedigend als verhelderend en naarmate ik luister naar de opname, merk ik dat de pijn dramatisch vermindert. Ik voel me vrij van oude overtuigingen, en dat heeft zo’n waarde, dat ik je daar graag ook nog speciaal voor wil bedanken, Els

Anna, London

En hoe kan je de bovenstaande doorbraken voor jezelf realiseren?

Boek je Discovery call en bespreek met me hoe ook voor jou dit onder handbereik is.

Privacy policy (in english)

Terms & Conditions

Hours Mon 9:30 - 18:00 | Tue 9:30 - 18:00 | Wed 09:30 - 18:00 | Thu 14:00 - 22:00 | Fri 14:00 - 22:00